Lees de ervaringen van mijn cliënten

Dankzij Anke heb ik alles weer op een rijtje! Soms val ik even terug maar dan denk ik terug aan de dingen die ik geleerd heb en gaat het snel weer beter.
Wim, 35 jaar

Ik kijk nu anders naar mijn omgeving dan een paar maanden geleden en dat geeft me rust. Ik vond de sessies fijn, vooral wat de EFT oefeningen hebben met mij gedaan, dat had ik niet verwacht.
Janneke, 42 jaar

Sinds mijn burn-out ervaar ik nog steeds veel stress en onrust in mijn lichaam en geest. Tijdens de proefsessie merkte ik al dat ik me beter kon ontspannen, ook door de muziek. Ik kreeg de mogelijkheid 10 neurofeedbacksessies bij Anke te ondergaan. In die 10 keer ging ik door een proces waarin op het laatst de muziek en de ontspanning in mijn lichaam samenvielen. Ik kon me helemaal overgeven, stilte ervaren of in slaap vallen. Dit werkt door in mijn priveleven….nu 10 dagen verder kan ik me nog steeds herinneren hoe ik tot overgave in mijzelf kan komen. Heerlijk! Bedankt Anke voor de prettige begeleiding.
Miriam, 64 jaar

Na jaren te horen: “je moet er mee leren leven” duidend op mijn klachten: tinnitus en hyperacusis, waardoor ik stress en somberheid had, kwam ik in contact met Anke. Heb een afspraak gemaakt met haar, dit gaf me al gelijk een goed gevoel, de begeleiding, het luisteren en de adviezen zijn zeer professioneel. Na haar sessies, zie ik nu minder beren op de weg, voel ik mij ontspannen en gelukkiger, ben een prettiger mens voor mezelf en voor mijn omgeving. Het was voor mij na bezoeken aan diverse psychologen een verademing om bij Anke onder behandeling te zijn geweest.
Joke, 62 jaar

Vanwege concentratie problemen en ADHD klachten ben ik bij Anke terecht gekomen. In de gesprekken die naast de neurofeedback plaats vonden werd mij een spiegel voor gehouden en heb ik geleerd dat ik meningen van anderen niet meer zo persoonlijk aan hoef te trekken. Dit deed ik namelijk wel en het maakte mij zeer onzeker. In mijn hoofd is het rustiger geworden, ik heb meer zelfvertrouwen. Ik laat me minder meeslepen door emoties en herken patronen waardoor ik er sneller uit kan stappen. Daarnaast ben ik veel beter in staat om te plannen en te organiseren.
Sonja, 37 jaar

Neem vrijblijvend contact met mij op als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag verder in mijn praktijk Therapie Den Haag.