Therapie in Den Haag bij Anke Bosman

Concreet en doelgericht te werk
Soms is het niet helemaal helder welke klacht je hebt. Dat geeft niet, daar kan ik je bij helpen. Vertel eerst je verhaal, dat maakt vaak al veel duidelijk.

Vanuit oprechte betrokkenheid, deskundigheid en ervaring luister ik naar wat je vertelt. Dit gebeurd in het eerste gesprek, de intake. Samen kijken we wat je hulpvraag is, waar je tegen aanloopt en stellen we doelen waaraan je wilt gaan werken.

Mijn insteek in de behandeling is dat ieder mens uniek en speciaal is. Ik kijk vooral naar jou. Afhankelijk van jouw hulpvraag combineer ik verschillende therapievormen met elkaar. Mijn wens is dan ook om je handvatten te geven om je probleem zelf op te lossen. Niet alleen nu, maar ook voor later.

Beproefde methoden en technieken
In mijn praktijk Therapie Den Haag maak ik gebruik van beproefde behandelmethodes die apart of tegelijk gebruikt kunnen worden.

Het helpt als je de klacht een naam kan geven. Daarom heb ik hieronder de klachten op een rijtje gezet.

Neem contact op
Bel mij of vul mijn contactformulier in als je vragen hebt of als je meteen een afspraak wilt maken. Wat je vraag, klacht of probleem ook is, ik help je graag in mijn praktijk Therapie Den Haag.