Behandeltarief en vergoeding van Therapie Den Haag

Ik vind het belangrijk dat we de tijd hebben. Daarom duren mijn sessies niet 45 minuten, zoals gebruikelijk, maar 90 minuten voor volwassenen en 60 minuten voor kinderen.

Mijn tarieven
Volwassenen
Intake en eerste sessie van 90 minuten €90
Vervolg sessie van 90 minuten €90

Kinderen
Intake en eerste sessie van 90 minuten €90
Vervolg sessie van 60 minuten €75

Verhuur NeurOptimal® Personal Neurofeedback systeem, per sessie €40
Verhuur NeurOptimal® Professional Neurofeedback systeem, onbeperkt gebruik € 150 per week.
Verhuur Alpha-Stim® AID, per week €25 of als reeds therapie gevolgd wordt €20 per week

Vergoed?
Sommige verzekeraars vergoeden alles. Anderen hebben een maximum op het aantal sessie. En sommige vergoeden niets. Daarom is het goed om van te voren even na te kijken wat jouw verzekeraar doet. Kijk hier voor meer informatie.

Mijn registraties
Als therapeut heb ik de volgende registraties:

 • NFG
 • RBCZ
 • NVNF

Bel me of vul het contactformulier in als je mijn registratienummers nodig hebt om bij je verzekering na te vragen of mijn therapie door hen vergoed wordt.

De voordelen

 • Je hoeft bij mij niet te wachten omdat ik zorg dat er geen wachtlijst is.
  En dat vinden de meeste mensen erg fijn, als de stap gezet hebt om je probleem aan te pakken wil je immers ook graag meteen aan de slag.
 • Een persoonlijke benadering
  Kleinere praktijken zoals de mijne besteden in de regel meer aandacht aan hun cliënten: je bent bij mij geen nummer, het is persoonlijker, directer en ik werk met meer persoonlijke toewijding.
 • Mijn sessies zijn langer
  In plaats van de gebruikelijke 45 minuten, die veel van mijn collega’s gebruiken, duurt een sessie bij mij 60 tot 90 minuten.
 • Geen eigen risico
  Als er sprake is van vergoeding door je ziektekostenverzekering, vindt dit plaats op basis van je aanvullende verzekering. De dekkingen van de aanvullende verzekering staan los van het eigen risico die elke basis verzekering heeft.

Tot 48 uur voor aanvang kan je kosteloos je sessie verzetten. Ben je te laat, dan breng ik de kosten van consult in rekening.

Neem contact op
Bel mij of vul het contactformulier in als je vragen hebt. Het maakt niet uit wat je vraag, klacht of probleem is, ik help je graag.